• produkt naturalny
  • domowa receptura

Składniki:  Kapusta pekińska, marchewka, biała rzodkiew, cebula, cebula dymka, cukier, sól kłodawska, sos sojowy, mąka ryzowa, woda, papryka słodka, papryka gochugaru, czosnek, imbir

Masa:  480g netto

Jak przechowywać:  przechowywac w lodowce

Sugerowana porcja:  10 sugerowanych porcji

Informacje dodatkowe:  produkt do bezpośredniego spożycia

Alergeny:  soja

19.84
Netto: 18.90
Podatek VAT: 0.94
Zalety
Produkty 100% naturalne
Zalety
Produkcja od ziarenka
Zalety
Budują odporność
Zalety
Bez sztucznych ulepszaczy
Zalety
Bogate w witaminy i składniki mineralne
Zalety
Produkty prosto od rolnika

Kimchi to pikantne sfermentowane warzywa. Kimchi nie tylko świetnie smakuje i wyostrza smak potraw, ale też jest cenione za swoją niskokaloryczność oraz zawartość witamin C i A, żelaza i wapna.

Można jeść je na surowo jako przystawkę lub dodatek do dania – na przykład mięsnego lub z tofu, ale stanowi też świetny składnik dań na ciepło. Przygotujesz z nich zupę z kimchi, ryż smażony z kimchi czy tradycyjne koreańskie potrawki.

Kimchi to potrawa, która zawiera wiele cennych dla naszego zdrowia witamin i minerałów a z uwagi na brak mięsa zaliczana jest on do niskokalorycznych dań, dlatego też osoby, które dbają o swoją linię oraz wygląd sylwetki mogą jak najbardziej sięgać po tę potrawę.

Z uwagi na proces kiszenia kimchi zawiera bardzo duże ilości bakterii Lactobacillus, które pomagają zahamować rozwój chorobotwórczych bakterii, a także wspomagają proces trawienia.

Produkt dodany poprawnie do Twojego koszyka